Läser-Ser-Hör 11

Läser: Joe Hills novellsamling Vålnader. Kort och gott en kombo av vardagsrealism och skräck. Jag vill minnas att Karin inte var impad, men jag tycker faktiskt att den är bättre än En hjärtformad ask. Jag tycker att han skriver himla fint om vardagen, så han är verkligen inte bara en skräckförfattare (det diskussionen får vi ta en annan gång.) Läs den!

Ser: Inget jag minns.

Hör: Håkan hellström, de gamla grejerna. För att det är vår.

Kommentarer
Postat av: karin

va! näe det är den inte. däremot inget ont sagt om hur han skriver, men den håller inte i längden. det finns fina stunder, men överlag... nä, inte bättre än asken ;)

2009-04-16 @ 23:22:32
URL: http://drakulla.se
Postat av: Jenny

Nä ingen vista på stationära burken, den skulle antagligen kollapsa för den är så jävla gammal. ;) Inte ens min två år gamla dator pallar med vistan, bara min ett år gamla gör det då jag har 4gb ram (lite mer utrymme i minnet).



Och nu när jag kört det i 2 år (vägrade ta bort den från min första dator) så är jag som van och fattar inte annat. :D haha



Vilka program menar du? Du menar hur man tar sig in i "Den här datorn" och "Kontrollpanelen" eller är det "Harpan" du jävlas med? :)



Men ja kan det ganska bra tror jag. Så bra jag behöver kunna det iaf. ;) Men visst jag håller med dig om att det är ett jävla mörker att lära sig nya program. Fy fasiken! Den här kursen jag går nu så har jag tvingats lära mig 2 nya program. Bläää. Men när man börjat göra det är det ju kul.

2009-04-23 @ 15:07:22
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0