Carlos Ruiz Zafón

han har skrivit en ny bok: Ängelns lek. Och vet ni vad; den utspelar sig i Barcelona. Jag vill ha, jag vill läsa. NU!


(snälla säg att den är bra, jag vill inte bli besviken, jag hoppas att den är alldeles, alldeles underbar)

en bruten tradition

Det blir inget open i år, iaf inte för mig. Därför tycker jag att ni nu kan ställa er på rad och ge förslag på hur ni vill spendera den kommande helgen med mig.


(Det  är förövrigt helt ok att det inte blir något Open, jag har inte känt mig så peppad på det överlag. Men jag kommer ändå säkert vara lite avundsjuk på lördagkväll...)

det ska ju va fynd juh!

Jag blir så jäkla bitter på tradera, då tänker man sig att man ska hitta något liten godbit där som inte kostar mycket mer än en hundralapp. Men sen inser man att man inte har en unik smak, på något sätt, och att allt blir svindyrt i slutändan. Och så drar man sig ur auktionen och får aldrig det man vill ha.


dumma människor som inte förstår att secon-hand är en sport, och att halva grejen är att man efteråt ska ha en hel kasse med grejer som kostade typ inte ens hundra spänn.

inte idag men

man tror nästan att snart är ballerinasäsongen här

Läser-ser-hör 9

Läser: Penelopiaden- Magaret Atwood, läste lite på bussen igår men blev tyvärr störd av mobilsnackare och gråtande barn. Verkar väldigt bra, är en variant av Odysseus-myten, sett ur Penelopes synpunkt.

Ser: Inte på tv iaf, Skins är slut och allt annat är B.

Hör: Har tvångslyssnat på Lars-Kristerz i helgen

take me home country road

ja... det är verkligen en strapats att ta sig hem. Sträckan Bjurholm-Åsele får mig att vilja ta livet av mig, det är som att i två timmars tid ha pms och lågt blodsocker, och de två grejerna har ni ju hört mig klaga över förr, och då är två timmar inte två timmar utan snarare forever.

Men sen är man hemma.

I'm a survivor

Jag överlevde den händelselösa helgen.

Jag var en riktig nydalahöjdsbo och tog promenader, käkade fruktsallad med Maja och blev bjuden på middag av Andersson.Det var inte alls dumt.

Har förövrigt också rensat i min bokhylla, så om någon är intresserad av böcker som jag inte gillade är det bara att komma förbi.  =)

Hur och vad

Jag ska ha en lugn, skön helg, och jag känner mig redan rastlös och bortglömd... det är inte ens lunch.
 
Vad gör man?

(Mitt bevisade värdelösa blodsocker kan ha med saken att göra, men just nu gör det ingen skillnad)

Läs för guds skull

En hjärtformad ask

Lätt den bästa romanen jag läst i år..... sträckläste den igår efter vasaloppet, blev klar lagom till Gossip girl. När Andersson ringde mitt i boken höll jag på att inte svara, dels för att jag inte riktigt ville pausa men också för att jag nästan inte vågade. Tänk om det var den läskige mannen med svarta streck för ögonen. De döda drar med sig de levande.

Joe Hill skriver som Ajvide Lindqvist och Andreas Roman skulle vilja.... de som är bra på att skriva uppbyggande skräck men som inte riktigt tar det hela vägen hem.

det finns visst en novellsamling också, men jag måste smälta den här först.

RSS 2.0