recept

hårdbröd+jordnötssmör+jordgubbs & rabarbermarmelad= gott


hårdbröd, liksom havregryn och morötter gör alla maträtter nyttiga. Så är det.

jo, jag har en också..

Man vill ju tro att man är orginell, men det är man aldrig. Fast om vi ska vara petnoga vill jag bara påpeka att jag har en färggrann version av ögonen..


By the way, jag hoppas att ingen har känt sig uttittad hemma hos mig, jag tror att min poster är lite snällare och minde dömmande än de andra kakaoögonen.



Kill me now

jag brukade älska att packa, Skrev långa listor, uppdelade i necessär, kläder, hår, skor, böcker osv. Det var en del av min planeringskärlek.  Nu känns det som ett jäkla straff!! Jag orkar fan inte tänka vad jag kommer att behöva om två dagar, det är jobbigt att fundera, att stoppa ner grejer, rätt antal dessutom och jobbigt att bära sen.jobbigtjobbigt.

gnällo har talat. Lyckligtvis har jag iaf hittat den rätta klänningen till bröllopet (eller bröllopsklänningen som jag freudianskt kallat den flertal gånger.)



och by the way, hittade en fantastisk lite plåtburk på Emmaus idag. Ni borde verkligen ta en sväng förbi den affären om ni vill rota lite. Den har, i mitt tyckte, varit lite sunkig tidigare men det kändes som att de shape:at upp sig. Förmodligen mer fyndvänlig än Myrorna nuförtiden.

Det otänkbara

Jag sittligger i min säng, dricker kaffe och läser jultidningar.



Men jag skyller på Helena, det var hon som började prata om att göra julgodis.

sen sist

blev smått misshandlad på blodcentralen, och inser att jag har en störd förkärlek till blåmärken och skrubbsår. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det handlar om! Jag vet bara att jag får en inre tillfredställelse av att se sår på min kropp. Och, får jag tillägga, det är absolut inget sexuellt eller så att jag skadar mig själv. Jag bara gillar att ha blåmärken.




Klassiker


RSS 2.0