Lika som bär?Alltså: nån har blivit photopshopberoende. Postern för Satc 2 har ju blivit känd för att tjejerna/damerna ser lika släta ut som barbiedocker, men kolla Thomas Järvheden! Han ser ju inte ens ut som en människa längre! Hur känns det att se sig själv så sönderretuscherad? Kan man skratta åt det?

Läser-ser-hör 21

Läser: Får jävulska obehagskänslor av Johan Ajvide Lindqvists Lilla stjärna, jag har kommit halvlångt så säg inget!!

Ser: har lånat The kings speach på bibblan.

Hör: nästan inget. All sommarmusik har gått mig rakt förbi. Alla gamla favvosar som Gaga och Beyonce har ju drabbats av tråkighet och Britney låter och ser ut som hon gjorde för tio år sen, men ser tio år äldre ut.

Gör: letar frenetiskt efter något att ha på mig på det jäkla bröllopet, måste allt vara blommig el svart/vitt? Kan det vara möjligt att hitta något fint i färg som inte är muskort el hellångt?

Ynk

i torsdags drabbades jag av nån slags matförgiftning, oh the pain! För att inte tala om det totala ynk jag drabbas av så snart jag känner mig sjuk. Jag var så ynk att när jag ringde min planerare på jobbet för att sjukskriva mig trodde hon att det hade hänt något allvarligt! Typ att magsjuka var svepskäl för livskris eller död.Men bara för att jag är ynk betyder det inte att det inte är synd om mig!

kombon att inte kunna äta ordentligt och osvensk värmebölja är inte att rekommendera, att dessutom jobba med att cykla fram o tillbaka längs backenvägen är.. not so fun. menmen... det är väl bra för karaktären antar jag.

Läser-ser-hör 20

Läser: Ladies- Mara Lee. Sjukt bra! Jag fastnade för den efter första sidan, och hur ofta är det egentligen.

Ser: typ inget, det enda jag kollar regelbundet nu är YR.

Hör: har blivit besatt av Bryan Ferry, men bara de gamla sentimentala bitarna.

Motion: cykel till jobbet.

Äter: kaffe på Kvantum och matvetesallad med bönor och haloumi.

(Har jag förresten sagt hur mycket jag älskar videos från 80-, tidigt 90-tal!)

RSS 2.0