reglerna

Be mig inte förklara hur jag hittade den här, men det är ju bara för bra för att inte publiceras!




http://www.opic.com/sv/offentlig-upphandling/Redaktionellt/Upphandling-jannice-ny-saljledare/

Radionostalgi

I ett annat liv, inte för så länge sen var jag radiostjärna:


Innan första sändningen av Kaffe på fat. Jag kan avslöja att jag var sjukt nervös och att det inte bara var fruktsoda i den där flaskan..



Vår sjukt snygga poster, designad av Helena Andersson. Foto och bakning(?) av Josefin Öberg.




Med Kaffe på fat började även min dj-karriär, här på NH. Radiobossarna hjälpte oss med tekniken, det vav första gången vi stod bakom ett dj-bås och inte framför som annars var en mer vanlig syn.



Jag och Maja delade med oss av vår fantastiska musiksmak! Observera min Dorotea/pistvakt-tröja som var hetaste modet då.



I sändning!



Tack Josefin för att du envisades med att driva ett random fyllesnack till verklighet. Det ledde till min första riktiga hobby och många nya erfarenheter. Allt från att bli intervjuad av VK, radiofester i källare, möten med radiogubbar, dygnetrunt-sändningar, till att träffa nya bekantskaper som Daniel, trollet, Martina m.fl.

hur man gör november lite bättre.

Jag har filat på ett inlägg på ämnet "att vara vuxen och ensam" men inser efter den helg att jag är ett jäkla gnällo. På fredag fick jag hänga med Lillemor & Maggi för fredagsmys och allvarsprat. I lördags fick jag tacos hos Jenny och träffa Bansson & Pete för att skvallra och titta på trillingbilder, och idag var jag och Wifey Anna ute på långprommis i gammliaskogen. Och då har jag dessutom jobbat som fan och inte styrt upp något utav det! Bara blivit serverad.

I got 99 problems but the friends aint one!


(jaja, det här var mest skryt om hur bra jag har det. Ensamhetsinlägget tar jag nån gång när jag har pms.)

kläder

bland det absolut snyggaste som finns är en enkel grå munkjacka. I die nästan så snyggt det är. Det behövs liksom inte så mycket mer.

the soprano

Jag sov väldigt oroligt i natt, vaknade kl 2, kl 4 och tio över 5. Däremellan drömde jag världens skummaste dröm! Jag hade blivit (oskyldigt) inblandad i nån slags maffiauppgörelse, och jag stod med en bil jag var tvungen att bli av med på något vis. Frågan var om jag skulle elda upp den, eller bara lämna den nånstans. Om den brann upp skulle den ju vara "borta" men branden skulle kunna väcka uppmärksamhet. Vet inte om jag lyckades lösa problemet. Maffiadrömmar är inte vanligt för min del, jag brukar ju vanligtvis drömma fantasy.



RSS 2.0