I solemnly swear

Jag vill ha en egen jobbmugg. Den här vill jag:
 

packtråk

Jag befinner mig i något slags limbo, ja alla som någon gång flyttat vet ju vad jag pratar om. Jag packar grejer eftersom och staplar kartonger där de får plats och förhoppningsvis inte rasar. Jag försöker bestämma vilka saker jag kommer att behöva den närmaste veckan, och vilka saker jag kommer att behöva inom en snar framtid, och vilka saker jag borde slänga åt hell. Man kommer till en gräns när man bara vill slänga allt, så går en stund och man packar trött ner skiten och tänker att det där tar jag sen..... eller aldrig!
 
 
 
Det skulle vara fint att tänka att nästa gång jag flyttar är den sista, men så är det nog inte. Vem vet var jag bor om ett år. Förra september bodde jag på Nydalahöjd
 
 

5

Nu har jag 5 arbetsdagar kvar på mitt vikariat inom hemtjänsten, en vecka tills jag lämnar in nycklarna. Den här gången är det meningen att jag inte ska komma tillbaka. Lite svårt att tänka sig eftersom jag på sätt och vis vant mig vid det. Om lite mer än två veckor börjar jag mitt nya arbetsliv och blir bibliotekarie på riktigt.

tillbaka

Jag firar min återkomst till livet och smakernas värld (har alltså haft en megaförkylning) med att äta ostkaka, lyssna på bra höstmusik av en artist jag glömt att jag älskade (tror att det kanske är något för dig Karin.. kanske) och läsa min favvobok.


 

RSS 2.0