Länge har vi väntat

För en dryg månad sen var jag på en inspirerande föreläsning om att vara positiv. Jag blev bara arg och nedstämd. Ikväll har jag lyssnat på Po Tidholm som skrivit en bok om exploateringen av den norrländska landsändan, ganska tungt faktiskt, men jag känner mig glad och stärkt. Det är kanske inte bara i Norrbotten man behöver pessimistkonsulter... Boken heter förresten Norrland.
 
 
 
 
Tillägg: fan va roligt det är att gå på en intressant föreläsning när det inte längre är pluggrelaterat, man slipper all press o helvete. Enda jobbiga är att det finns gubbs som inte ens försöker viska. Obs, inte alla men det finns alltid en.

om att göra sitt bästa

Man försöker i all ödmjukhet leva sin dröm och frälsa omvärlden. Och ingen förståelse får man tillbaka.
 
Josefin, jag vill klämma in kommunikation i din "kärlek och respekt- ska det va så jäkla svårt?" 
 
I dag bröt jag ihop lite, men bara inombords. Blir tidig kväll nu och imorgon ska jag komma igen...

ocool eller?

Jag älskar nya Coopreklamen, den norrbottniske gothkillen som mörkar sin schlagerhemlighet. Påminner mig om när jag var yngre och börjat hänga med radiofolk och var tvungen att erkänna att jag o mina gamla vänner träffades enbart för att se eurovision. Sen gjorde jag det till en grej och  nu tror jag inte att nån INTE vet att jag kollar på schlagern och kan "allt." Så borde man alltid göra när man är lite generad över något, äg det! Det ska till svindryga människor innan de säger nåt snorkigt tillbaka.

RSS 2.0