Hårhelvetet

har klipptid till veckan...


frågan är nu: vad fan ska jag göra?

som vanligt är jag lite allmänt less på mig själv, och vill ha  en sån där makeover. Men makeover betyder alltid att man måste gå ofta och regelbundet till frissan (det är så de tjänar pengar, och på att alltid använda nya stylingprodukter när de fixar till håret efteråt). 

Blir det uppklippt igen.... som jag haft från och till i tio års tid nu. Jag kommer att bli en sån där som inte ändrat sin stil sen hon var tonåring. Som trettioåringarna jag garvat åt som fortfarande har hockeyfrilla. Dagens fjortisar garvar åt mig, och tycker att jag är hopplöst omodern. Fan också, redan?! 

rean 2009

Bokrean började redan igår natt, dagen innan den 25:e. Hur tyckte de att det var en bra idé? Hur många har pengar, eller prioriterar bokinköp den fattigaste dagen på månaden?!

Nåja... jag har tagit det ovanligt lugnt med rean i år, annars brukar jag längta till den och noga kryssa för i katalogerna vad jag vill ha. Men i år höll jag nästan på att glömma bort hela grejen. Det är inte riktigt lika roligt att införskaffa böcker när de inte får plats i bokhyllan och inte alls i lägenheten. Sen att jag är i en lässvacka är ju också bidragande....

Några planer för i år:
Joe Hill- Heartshaped box.... för Karins lovsång
En riktigt bra vegokokbok
En världsatlas.... för att det är roligt

Vad suktar ni efter?


see you tonight?

Om jag kunde klona mig skulle jag gå på Scharinska ikväll för att se Jonathan Johansson, lite som en dansvänlig Thomas Andersson Wij. Men jag är ju inten Dolly, och har fullt upp ikväll. Det blir.... wait for it.... Corona! Undrens tider är inte förbi.. eller så är undergången nära.
 
It´s gonna be legendary

(jo, det blir mycket tv mellan varven)

air

jag har just upptäckt att det är ganska skönt att gå en promenix på lunchen, kanske något jag borde ta med mig upp på universitetet.... Typ vistas utomhus, andas luft, inte baras sitta som en gam framför en dator.

Läser-ser-hör 8

Läser: Från Signe till Alberte-Kerstin Thorwall, om inte annat för att hon är så jäkla bra på att beskriva panikångest. Men jag kan inte låta bli att känna att jag redan har läst den här boken, Thorwall har skrivit samma bok hur många gånger som helst. Samma händelser, samma meningar återkommer hela tiden. Och då är denna nog inte bäst. Läs hellre När man skjuter arbetare.

Ser: Jag tjatar om Skins, men det är verkligen den bästa serien just nu. Den är sjukt surrealistisk, men just därför realistisk. För det är ju surrealistiskt att vara tonåring, ni vet precis vad jag menar. Det hoppas jag i alla fall, för det kan inte bara ha varit jag.

Hör: inte alls, dansar ibland.

spektaklet, del 1

ja.... vad ska jag säga om helgen meloditävling.... inte så mycket att hurra för kanske.

Och på tal om mitt inlägg om exponerade män.... det finns nog ingen man som kommer undan med vita byxor, i spandex. Nej, inte Ola Salo heller, och verkligen inte den stackars pudelrockande trummisen. Hur obekväm såg han ut på en skala?! Han hade nog inte tänkt att han skulle stå i rikstäckande tv och visa upp sig.  Osså när Amy D står brevid och ska se ut som att hon fortfarande är 12, det är en konstig värld vi lever i.


Reaktor

om du någonsin undrat vad Reaktor egentligen har för musikaliska preferenser, vad vi baserar våra hissar och dissar på..... kom då till E-pubens epp idag mellan 15-18.

Jag har en kasse med skivor till skolan idag och hoppas på att inte drabbas av prestationsångest.

En liten teaser: Hello Saferide, Dusty Springfield och Robyn. Vad Fredrik bjuder på kan jag inte svara på, men han snackade lite vagt om ett schlagertema.

breaking news

jag har gett mig för grupptrycket, jag ska bli med internet. Nu blir det porr, youtube och Perez Hilton för hela slanten.

fixa mig en digikamera så ska jag börja modeblogga

I love I love I love




Jag erkänner: jag har sedan ett par år tillhört Annika Norlin-sekten, och det växer och växer och växer

Som att vara utomlands

Jag och Andersson har farit söderöver, vi är på äventyr i Sundsvall. Såhär långt har vi käkat middag, roats av Urbans berättelser om sina vilda ungdom (inkluderat chokladcigaretter och Marinella), tittat på en mage och gjort second-handfynd (me like Erikshjälpen).

Ikväll ska vi bli bjudna på tjäder, och bländas av Annika Norlins uppenbarelse, har jag nämt att Two white horses är förband? Ibland har man bara sån tur.

överexponering

Är på Ub, sitter och svarar på mejl. Då går en kille tvärs genom rummet, med en skjorta som är uppknäppt till naveln (typ), hans bröstkorg är gråvit som urtvättade underkläder. Illa.  Dessa jäkla killar med sina djupa v-ringade tröjor, jag vill inte se!!

Såhär ser jag saken: män ska antingen vara nakna eller påklädda. Det finns inget mellanting, möjligtvis att tröjan får glipa lite, men det ska vara jäkligt lite. Men v-ringningar, bar överkropp, tank-linnen, nät-linnen och "Stefan Holm-shorts," bespara mig.

Ibland är det halvnakna värre än vanligt, t.ex. på konserter eller inne på mataffärer. Jag ryser, och det är inte trevligt rys.

Poängen är väl att jag själv vill välja när jag ser en naken man, jag är inte emot dem rent principiellt, snarare tvärtom, jag tycker att män är fantastiska.  =)

Men det är verkligen inte alltid ok.

RSS 2.0