ännu en helg

efter en lyckad helg är vardagen alltid lite gråare tycker jag, och min vardag börjar imorgon tjugo över fem när min väckare ringer. suck.

nu är gomaten uppäten och jag har vinkat av josefin, jag känner mig söndagsynk (trots att det är lördag) och lyssnar på Bryan Ferry. 




och inte lär jag kunna somna i kväll heller.





Senaste fyndet



Jag hittade fyra assietter från serien Delikatess, Gustavsberg. Sen tidigare har jag (vad jag trodde var) en kruka, när jag googlat visade det sig att det var en "syltburk" med ett saknat lock. Men min lilla porslinsblomma passar jättebra i den, så jag saknar inte licket särskilt mycket.


Bilden är hämtad från en kinesiskt(?) shop, lite komiskt tycker jag.



På köpet hittade jag den här bloggen Vindelälvornas loppis, någon med bil som har lust att ta en sväng dit i sommar?!

veckan 22

skulle kunna sammanfattas med: mousserat vin. Jag skulle också kunna skriva om den första riktiga sommardagen med bara ben, eller den nya glasskiosken. Jag har också bestämt att sommarens balkongblommor ska gå i rött och rosa, missmatch är ju trendigt i år vet ni..

Utkast: Juni 5, 2011

Jag har faktiskt en till blogg, eller rättare sagt, så är jag medbloggare på nördbloggen http://proudnerdygeekgirls.blogspot.com/

Den här bloggen är mer personlig och gnällig, PNG är ett ställe där jag skriver om diverse intressen jag har, musik, tv, läsning och annat jag fyller min fritid med.

konsumentrådgivning

Shit vad inte gott Gin & tonic på burk är! Det smakar (nästan) gin och burk.

RSS 2.0