veckans cover

 
 
Skulle passat i soundtracket till en highschool-film från slutet på 90-talet.

en överdos optimism

Jag måste trösta mig med lite pitisk pessimism efter dagens optimistiska föreläsning, jag blev alldeles matt. Tänk positivt, gläd dig åt din spegelbild, älska kravlöst och våga dröm!
 
Josefin, om du läser detta, om någon försöker locka med en föreläsare som också är känd som rallykartläsare (jag försöker undvika att bli utpekad som näthatare..) då ska du springa åt andra hållet! Du skulle inte mäkta med.
 
 
 
Förresten, är inte Ronny sjukt ung här? Jag trodde att han alltid varit en gråaktig gubbe men tydligen inte. =)
 
 
 

dålig vana

Varför kollar jag egentligen på Game of thrones? Jag känner mig alltid lite nedslagen efter ett avsnitt. Alla utnyttjas på något vis och ingen är riktigt glad. Och det känns hela tiden som att allt kommer att gå åt helvete och ens favoritkaraktärer kommer att dö. Det är förstås inget jag vet säkert, har aldrig läst böckerna. Så jag kan inte ens skylla på att jag måste veta hur HBO "lyckats" med serien. Jag borde nog sluta se den, men jag ska ge det ett par avsnitt till... jag vill ju veta hur det går med Arya, drakungarna och vargarna.

en helt ok dag

Jag friskvårdade trots att jag febrilt försökte komma på anledningar till att skippa.
 
Jag kom ihåg att ta hem mjölkpaketet från jobbkylskåpet.
 
Jag har inte ätit chips eller gotta.

Läser-ser-hör 23

favorit i repris. Sjukt länge sen jag skrev på den här vinjettten, mkt konstigt med tanke på att det ändå är mina största intressen!
 
Läser: Själlös och Chanslös av Gail Carriger. Har sträckläst dem och väntar nu otåligt på översättning av tredje boken. Erkänner på en gång att det är bagatelllitteratur men de är roliga att läsa..
 
 
Ser: Min nya favoritserie är Nashville, måste kolla upp det här med country. Jaaaaa, jag vet den är ganska smörig, men ibland vill jag ha det så. =)
 
 
 
 
Hör: Gillar verkligen Solanges nya låt. Är det Neneh Cherry hon är inspirerad av? Peppar för att möte våren med Bruce och dansar till Discoteka Yugostyle.
 
 

god nyhet till alla mina vänner

Igår började jag träna på mina nya paradrätt: norrländsk chili. Det blev gott om än inte perfekt. Men det är bra för det betyder att jag måste jobba på att förbättra rätten.

(om du inte vet så är chili typ den "äkta" varianten av chili con carne som vi alla svenssons äter. Men godare..)

RSS 2.0