emo

Idag är en sån där dag. Känner mig trött, mer i huvudet än i kroppen, fast egentligen i både och. Lite ensam, övergiven och ynklig. Passar inte in, en känsla jag trodde skulle försvinna efter nittonårsdagen. Den sura kompisen som är negativ.



problemet med att oftast vara glad och sprallig, är att när man inte är det, då är man det verkligen inte. och jag kan inte låtsas.

det jobbigaste med träning

att ta sig till den. "men det är ju skönt när man gjort det", ja men det hjälper ju inte innan man kommit sig för att faktiskt göra det. Byta om, fylla vattenflaskan och ta bussen. Det är ju skittråkigt.





... i efterhand kan jag säga att den här gången var det inte skönt på något vis, det gjorde ont, jag mådde illa och blev äckelvarm. Jag hoppas att det betyder att det ger resultat. Jag tycker att man borde få nån slags belöning de gånger man gick fast man inte ville eller fast det blev skitjävlajobbigt. Typ 10 000 spänn eller ett one pound advantage.

Snygg och smart?

jag måste erkänna en av mina egna brister, fördomen jag har om att snygga människor inte har problem/djup/mörker.

Jag var på Littfest idag. Satt längst fram på samtalet med serietecknaren Nina Hemingsson, jag satt lite på sidan så jag såg inte riktigt hennes ansikte när hon talade, men jag vet sedan tidigare att hon är sjukt snygg. Och när jag satt där, och hon sa en massa smarta och intressanta grejer och de visade några exempel på hennes "enrutingar" så kunde jag inte låta bli smått förvånas över att hennes konst är så mörk/politisk/kritisk, när hon sitter där och är skitsnygg. Liksom, hon skulle ju kunna bara glida fram genom livet och bara vara snygg, hon behöver ju inte ha något att komma med, knappt ha en personlighet. Hmmm.... jag är 28 3/4 år och tänker fortfarande att de snygga människorna är en sort för sig. Det känns inte riktigt bra.





Snygg och smart?




Den här enrutingen var en av de som visades under samtalet med Hemmingsson på årets Littfest. Som jag fattade så gjorde hon den för Aftonbladet till 8 mars. Hon är också rolig, trots att hon är snygg den där Hemmingsson. =)



(förresten, verkar jag lite ovanligt upptagen med hur snygg hon är? Verkar jag ha en girl crush? Svaret är ja! Om du inte förstår varför föreslår jag att du bildgooglar henne så fattar du är hur cool hon är!)


sämsta kombon

människor som röker OCH dessutom använder parfym. De får mig att vilja dö.

Som att rökning inte är nog äckligt, men i kombination med att de försöker dölja lukten (det går inte!) med nån härlig sötsliskig parfym. Det är nog den värsta lukt jag vet, tror inte det finns ett säkrare sätt att ge mig huvudvärk. Och alltid en eftermiddag på bussen när mitt blodsocker börjat dala.


Överlag tror jag folk har problem med parfymdosering, rökare mest för att de väl dödat sitt doftsinne, det är ju inte meningen att man ska känna parfymen på håll! Grejen med parfym och annat lukta gott är att det ska anas, egentligen bara när man är riktigt nära någon. Parfym ska vara intimt och personligt, när man kramas eller smyger in huvudet i halsgropen, då kan jag gilla det, men bara då.

RSS 2.0