ge livet mening

I kvällens Reaktor konstaterade vi att man bör ha en ärkefiende. Min är tydligen Anna Järvinen, fast hon borde nog ogilla mig mer än viceversa då jag dissade henne skithårt. (Josefin, du förstår vad jag menar)

jag log när jag vaknade

I natt drömde jag om tre av mina favoritpersoner, och alla ville ha mig!

Och gissa om jag playade dem...

Varför är det inte så oftare?




Jag har en period när jag minns många drömmar nu, för några veckor sen drömde jag att jag grälade nåt så jäkulskt med en nära person, och när jag vaknade började jag gråta! Jag tror inte att det var för att jag var ledsen, utan mer av ilska. Det har aldrig hänt tidigare.....

Kultur

Ub-Åke haffade mig igår när jag skyndade till en föreläsning, han ville att jag skulle sprida lite nyheter om Café Pilgatan, "du har väl nån mejlinglista."  Men seriöst.... jag betackar mig för mejlinglistor, ett jäkla påfund.

Så här kommer det: Bruno K Öijer är bokad av Pilgatan, torsdag 2 april

Åke trodde dock att det skulle bli värsta grejen (mina ord) och att de funderar på att hyra in sig på Sagateatern, hur härligt låter inte det?! Jag älskar Sagateatern, jag önskade att mer saker kunde hända där... inte bara läskigt poetry slam och spoken word o dylikt (sånt sysslar jag inte heller med.)

Nu vet ni det iaf, men det kommer att bli lite dyrare än de vanliga biljetterna. Öijer kostade tydligen lika mycket som Rolling Stones (inte mina ord.)

Helgen v.4

Thaigryta med Jenny och rödvin. Let´s dance och salt&vinägerchips, "you never forget a best friend."

Lillemor och indiskt, dåligt kaffe.

Radiofest någonstans på Haga. Popcorn, pop..... det är fint.



Skins: Sid och Michelle hookar up, oväntat..... kan det bli bra?


ett av de bästa råd jag fått

"Du får ta honom med storm, röva bort honom med lite charm eller helt enkelt hångla upp honom mot första bästa vägg."


skönhelg

Jag har haft en riktigt bra helg, jag skriver det med lite förvåning, för den här tiden på året är ju småseg. Oftast brukar jag känna att livet är på paus, som student har man inte kommit igång med nya kursen, det är jäkligt väder, man är pank efter jul osv osv.

Tog helg redan tidigt på fredag, tränade med Jenny (fick inte träningsvärk, woho!) duschade, åt god linssoppa och slappade på soffan. På kvällen blev det pizza med klassen, och sen häng med Jenny framför Let´s dance.... slappfredag, precis som jag vill ha det.

I går hade jag en liten klassfest, med betoning på liten, hemma hos mig. Jag och Anna drack mousserat i mina kupade champagneglas och vi spelade spel. Jag chockade också mina gäster med att inte ha internet eller en fungerande fjärrkontroll..... japp jag är en riktigt konservativ bakåtsträvare, helst tycker jag att vi kan återgå till svartvit tv-bild också.

Och om några timmar ska jag ägna mig åt att göra en riktig söndagsmiddag a lá kött & potatis.


hmmmm

är blått och blommigt verkligen min grej. jag är inte helt säker

to do

Första Reaktor för säsongen.... vi är tillbaka på torsdagar, tror att alla är nöjda och glada över det, fast jag vet inte riktigt för jag har inte hört ett ljud från våran tonåring. Inga pengar på mobilen kanske.... vem vet.

På tal om pengar och telefoner funderar jag starkt på att skippa hemtelefonen nu.... som alla andra. Fan va Tele2 har tjänat pengar på mig de senaste åren.



Update: Både fredrik och Linnea är krassliga, medans jag för ovanlighetens skull är  frisk..... så det blir iaf inget vanligt Reaktor


same, same but different

Nytt år
Nytt liv
Ny blogg

RSS 2.0