om träning

Tänk att det alltid är de minsta och "sötaste" tjejerna på Iksu som är de värsta! Det är tjejerna som är kortare än jag och väger 50kg som göra att man svettas blod...


När jag flyttade till Umeå var jag lite rädd för de spänniga iksu-killarna, but I'm telling you, det är tjejerna man ska akta sig för =)

tack så mycket

Hjälp! jag vågar inte andas just nu. En tjej brevid mig nös.... jättemycket! Rakt ut i luften! Nu kommer jag säkert att få svinet, bli jättesjuk, INTE dö men däremot bli superförsenad med allt jag har att göra inför jul. Tack för den käftsmällen, tjejen med fult ögonsmink. 

tänk att jag skulle gå på electroklubb

ja jäklar vad tiden går och helt omöjligt är det att inte utvecklas med den. Vad kommer härnäst? Symfonirock?

Så rart

Jag är så glad över att det börjar komma en massa feel-good bloggar, istället för bara en massa arga skitsnackarbloggar. I den här bloggen skickar man in bilder på sina föräldrar från när de var unga och glamourösa =)


Om jag hade haft en scanner och tillgång på gamla foton hade jag skickat in ett foto på mamma där hon såg ut som en perfekt poptjej på 60-talet, och jag hade nog skickat in ett foto på pappa där han fortfarande har mycket och mörkbrunt hår. 

By the way... jag överlevde glamourfesten, och ja, det blev den enkla utvägen: den svarta klänningen.

nytt läsprojekt

Jag har aldrig läst någon av muminböckerna, shame on me, men nu har jag tagit mig i kragen. Jag har nu lånat hem de två första böckerna i serien, men är det så man ska läsa dem? Är det efter utgivningsår man ska läsa dem eller finns det någon annan "hemlig" ordning?


Jag tycker att det perfekt att ha ett gäng böcker av det formatet liggandens hemma, bra att ha när man behöver en paus från pluggandet eller tv-tittandet. Mycket bra också för de kvällar man bara inte kan somna.....

Fler exempel på böcker som är bra att ha liggandes: självbiografier av kändisar, isfolketserien, seriealbum osv.Läser-ser-hör 16

Läser: Donna Tartt- Den hemliga historien, bästa boken på länge

Ser: har ju sett alla True Blood-avsnitt nu.... drömmer om ihopklippning av alla scener med Eric

Hör: Paloma Faith

Käkar: Fishermans friend och baljor av te

Ska införskaffa: bättre reflexer. Det borde du också göra!!


glamour eller dekadens?

På lördag har jag blivit bjuden till en 25-årsfest som går i temat Glamour & dekadens, och som de flesta andra tjejer är jag lite småtråkig och tänkte förstås vara safe och satsa på att vara så snygg som möjligt. Planen var röda läppar, pärlor och en grym frisyr. Men den här förkylningen sätter käppar i hjulet.... snor & snörvel passar inte ihop med glamour, så jag gör en helomvändning. Det blir dekadens istället. Det känns som ett tema som är mycket mer tillåtande, lite bekämare rent av.


Vet bara inte var jag ska hämta min inspiration nu...

förkylningar borde ha försvunnit med evolutionen

Det är verkligen så onödigt att vara förkyld. Det enda det egentligen gör är att man blir trött, seg och lite ful. Det är inte glamouröst på något vis, och man känner sig inte som någon survivor när det väl är över. Dessutom har man inte riktigt rätt att klaga.... speciellt inte när det finns grejer som svinflunsan. Det är förövrigt bäst att inte klaga för mycket, för då kommer omgivningen att misstänka att man kanske är en av svinmänniskorna.


RSS 2.0